George en Jules

George en Jules
George en Jules
George
Jules
Jules

George en Jules


George is een lief rood katertje en samen met zijn 2 broertjes en zusje ter wereld gekomen in een achtertuin.
George vindt het heerlijk om over zijn buikje geaaid te worden en is erg close met broertje Jules. Samen spelen ze wat af en zetten graag de boel op stelten.
Jules is wat meer op zijn hoede in het begin en zal dan ook wat meer tijd nodig hebben om je vertrouwen te winnen.
Geduld en een rustige aanpak is altijd gewenst.
De broertjes die in mei geboren zijn verblijven bij gastgezin Angelique.
Zij zijn recentelijk bij onze dierenarts geweest voor een checkup en hun eerste vaccinatie.
Er is natuurlijk best wel belangstelling voor de rode broertjes en wij kijken altijd naar de beste match tussen mens en dier.
Het zusje van George en Juuls is reeds vertrokken naar haar gouden mandje samen met een lief vriendinnetje.
Broertje Max is verliefd geworden op de kat des huizes en mag daarom voorgoed bij zijn opvangadres blijven.
Jules en George zijn inmiddels klaar om uit te vliegen en denk je hen op korte termijn de ultieme gouden mand te kunnen bieden stuur dan zeker een email naar de stichting:
informatie@wijzeweeskitten.nl

Jules en George zijn absoluut geen weeskittens!
Zij hebben nog steeds de mogelijkheid om lekker dicht bij hun moedertje te kruipen.
Moedertje zelf is echter bijna klaar met de verzorging en krijgt binnenkort haar vrijheid terug in de achtertuinen waar zij op haar beurt ook zelf goed verzorgd wordt.

Layla en Roger

Roger voor en Layla achter
Roger
Layla en Roger

Layla en Roger

Deze twee prachtige kittens zijn op zoek naar een gouden mandje.

Layla en Roger zijn geboren zijn geboren op 3 mei 2021 in een bosje in Oosterhout. Hun zusjes Blissy, Yushia en Jolene en stiefzusje Fay hebben al een gouden mandje gekregen. Hun moedertje is Keesje. Keesje heeft bewonderingswaardig goed voor haar kroost gezorgd!. Ze zijn vanaf hun tweede levensdag in opvang gekomen, samen met hun mama Keesje. Dit kon, doordat de mensen die Keesje al een tijd voerden alert waren en meteen contact met ons opgenomen hebben, toen ze het opmerkten, Layla en Roger zoeken samen een gouden mandje, ze zijn erg aan elkaar gehecht.

Roger heeft een mooi wit vachtje met vier witte stippen en een donker met wit staartje. Hij is samen met zijn zusje Layla heel aanhankelijk. Hij komt graag op schoot zitten om zich dan uitgebreid te laten aaien. Hij is heel nieuwsgierig, speels en heerlijk onbevangen. Hij haalt zeer vermakelijke capriolen uit. Een heel grappig kereltje. Hij is een ondernemend typje een echte kleine stoere kat! Waar hij ook nog eens kampioen in is dat is spinnen, zijn motortje slaat heel snel aan! Een gezin met kinderen die met hem en zijn zusje Layla willen spelen zou hij ook goed kunnen waarderen

Layla, we waren even bang dat ze doof zou zijn omdat ze helemaal wit leek te zijn. Gelukkig is dit niet het geval, hoe groter ze groeit hoe meer lapjeskleurtjes ze in haar staartje krijgt. Dit lieve meisje is dikke vriendjes met haar broertje Roger. Samen met haar broer is ze vanaf het begin al het stoerste en het meest vrije en open kitten van het stel. Ze is erg nieuwsgierig en ondernemend, ze houdt ook van een knuffel en een aai, ligt graag uitgebreid op schoot en geniet ervan geaaid te worden. Haar spinmotortje doet het ook uitstekend!

Als je denkt dat je het gouden mandje kan bieden aan deze twee lieve katjes, dan graag contact opnemen met gastgezin Zita via z.leenders@gmail.com of via telnr.: 0243446543 of 0644668312

Mogli & Malta

Mogli
Malta

Mogli & Malta

Deze twee knapperts zijn Mogli (cypers grijs met zwart) en Malta (wit met cypers grijs en zwart). 

Zwerfmoedertje Marijs bracht hen ter wereld in mei 2020 ergens buiten in de open lucht. 

Mogli heeft zich inmiddels ontpopt tot een hele lieve, speelse kater. Hij vindt het heerlijk om lekker geaaid te worden hoewel je hem (nog) niet echt een schootkat kunt noemen.

Zijn eigenwijze zus Malta vindt het heerlijk om met haar broer te stoeien of in haar eentje met haar speelgoed, ze heeft in ieder geval energie voor twee!  

Malta zal dus niet even lekker rustig op je schoot willen kruipen, maar dit dametje met haar uitgesproken eigen willetje houdt echter wel van aandacht en een aai! 

Voor deze twee kanjers zoeken we een gouden mandje, niet al te ver van Nijmegen, waar ze samen naar toe mogen verhuizen. 

Wij zoeken rustige mensen met geduld zodat M & M in hun eigen tempo aan een nieuwe onbekende omgeving zullen kunnen wennen. Zij zullen hiervoor zeker enige tijd nodig hebben.  

Een gezin met jonge kinderen vinden wij om die reden dan ook te druk voor hen, daarnaast geven wij de voorkeur aan een veilige maar ruime binnenhuis locatie.

Mogli en Malta verblijven bij gastopvang Brecht in Beuningen.

Voor verdere informatie kunt u een email naar de stichting sturen.

Madonna

Madonna
Madonna
Madonna

Madonna

Dit lieve rustige dametje van naar schatting 5 jaar is op zoek naar een rustig gouden mandje voor haar alleen. 
Madonna is geen echte schootkat maar houdt wel van een aai en vindt het gezellig om bij je in de buurt te zijn als ze je eenmaal goed kent.
Op het bed aan het voeteneind, op een zonnige vensterbank of in de achtertuin, dat zijn haar favoriete plekjes!
Ze kan ook zichzelf erg goed vermaken. Ze speelt graag met haar catnip speeltjes.
Ze heeft een periode op straat moeten overleven waar ze continue op haar hoede moest zijn voor allerhande mogelijk gevaar.
Dat is haar wonderwel goed gelukt en toen er van de winter zo extreem veel sneeuw is gevallen heeft ze de menselijke aandacht kunnen trekken door luid miauwend om hulp te vragen!
Een ‘gouden mandje voor de rest van het leven’ verdient dit mooie, meisje! Madonna is een lieve poes, rustig en bescheiden. Wat ook belangrijk is dat ze de tijd krijgt om aan een nieuwe omgeving te wennen. Ze is soms nog op haar hoede. Een drukke omgeving met (kleine) kinderen is daarom minder geschikt voor haar.
We zoeken een gouden mandje waar Madonna alle tijd van de wereld krijgt om zich helemaal happy te gaan voelen.
Madonna verblijft bij gastgezin Ruth in Nijmegen- Noord.
Voor verdere informatie kun je een email sturen naar informatie@wijzeweeskitten.nl

Laatste nieuws

Kijk voor leuke allerhande artikelen in ons WWK (wijze weeskitten) winkeltje !

Stichting Het Wijze Weeskitten heeft de komende periode nog  geen mogelijkheid om nieuwe katten op te vangen.

Onze opvangcapaciteit heeft zijn maximum bereikt.

Bij interesse in een of meerdere  adoptiekatten of als u zich aan wilt melden als voeding sponsor voor een van onze opvangkatten stuur dan een email naar onze stichting.