Midas

Midas
Midas


Midas

Een jonge sterke en lieve kater van twee jaar. Midas zoekt een nieuwe plek waar hij méér de ruimte, letterlijk en figuurlijk heeft om zijn energie kwijt te kunnen, Midas is een gezellige ondernemende, avontuurlijke kater die van uitdagingen houdt. Hij is dol op lekker eten waar hij dan ook geen genoeg van kan krijgen en hij is in staat om bij de buren te gaan gluren voor een lekkere portie natvoer! en….. aandacht! Want aandacht,  kroelen, spelen en knuffelen vindt hij heel fijn en heeft hij echt nodig!
Als er andere katten of eventueel kinderen zijn, dan kan hij daar mee omgaan, maar als enige prins in huis en om het huis daar zal hij ook zeker tevreden mee zijn. Heeft u het gouden mandje voor Midas, heeft u voldoende tijd, aandacht èn lekker eten voor deze prachtige jonge vent,neem dan svp contact op met de stichting.Ninja

Ninja

Ninja

Deze leuke lapjespoes moet helaas op zoek naar een nieuwe gouden mand Haar baasje, door wie enkele jaren geleden  Ninja vanuit onze stichting werd geadopteerd, en tevens  een goede vriend overleed plotseling. Ninja en haar baasje Theo waren erg close en we hopen dat Ninja opnieuw een thuis zal vinden waar ze  dezelfde geborgenheid gaat voelen en ook weer heerlijk vrij de tuin en nabije omgeving kan onderzoeken en het zonnetje kan koesteren. Ninja is een pittig dametje van ongeveer 4 jaar jong, aanhankelijk als je eenmaal haar hart hebt veroverd maar voorzichtig als ze je niet kent. Het liefst heeft Ninja het rijk alleen , ze is gewend om de diva in huis te zijn. Theo noemde haar dan ook regelmatig Diva ! Het verlies van haar ‘baasje’ heeft grote impact nagelaten en ze zal de tijd moeten krijgen om te wennen aan een nieuwe situatie. Ninja verblijft bij gastgezin Brecht in Beuningen.

Denkt u Ninja opnieuw geborgenheid in een ‘gouden mandje’te kunnen bieden stuur dan bij voorkeur een email naar  de stichting.