Watts, Wollie, Wiebel en Wobbel

vlnr.: Wasts, Wobbel,, Wiebel en Wolli
Wolli
Watts en Wolli
Wiebel

Wats, Wolli, Wiebel enWobbel

Sinds hun geboorte ( mei 2019) worden deze 2 dametjes en 2 heertjes omringd door meerdere huiskatten.
Wolli en Wats zijn katertjes en heel close en Wiebel en Wobbel zijn 2 poesjes en trekken ook veel met elkaar op. In die hoedanigheid zouden we ze dan ook graag willen plaatsen. Momenteel verblijven ze bij gastgezin Brecht in Beuningen waar ze langzamerhand ook aan hondje Aico wennen.
Spelen en ravotten doen ze graag maar genieten ook af en toe van een rustig dutje. Een rustige omgeving lijkt ons een geschikte plek voor de katjes. Voor verdere informatie stuur svp een email naar de
stichting: [email protected]Eline, Charley en Loekie

Charley
Eline
Loekie

Loekie, Eline en Charley

Deze drie dametjes zijn zusjes van elkaar, zij verblijven met hun ietwat schuwe ex-zwerfmoedertje bij gastopvang Jozee.Geboren eind April dus ongeveer 4 maandjes jong. Eline is een meisje ‘van deze tijd’, een  zeer ondernemend typje en  ze neemt daarin haar ietwat verlegen zusje Loekie mee.Loekie en Eline zijn erg close en dus zoeken wij voor hen één passend gouden mandje voor twee in Nijmegen of omgeving.Charley kijkt ondertussen alles af van voortrekker Eline en geniet heel erg van een stoeipartijtje met haar zussen.Wat zou het fantastisch zijn als deze 3 musketiers gezamenlijk naar een hele grote mand zouden kunnen  verhuizen! Als dit echter iets te hoog gegrepen is dan zoeken wij voor mooie Charley een lief vriendje of vriendinnetje om verder mee te kunnen stoeien! De dametjes zijn gewend aan de aanwezigheid van honden, Ze moeten wel allemaal voldoende tijd krijgen om zich op hun gemak te gaan voelen op een nieuwe plek.
Heb je interesse om kennis te maken met de drie musketiers LOEKIE, ELINE, CHARLEYstuur dan een email naar de stichting:[email protected]

Ann en Nancy

Ann en Nancy
Nancy
Nancy

Ann en Nancy

Ann en Nancy zijn zoals hun naam al doet vermoeden 2 poesjes. Ze zijn geboren rond half mei 2019. Beiden zijn zwart wit van kleur. Ze zijn goed uit elkaar te houden want Ann heeft een zwart schoonheidsvlekje naast haar neus en een soort net mislukt zwart hartje in haar nekje en Nancy heeft een zwart schoonheidsvlekje onder haar bekje. Nancy is wat tengerder van bouw dan de er wat stoerder uitziende Ann.
Deze lieverds zijn in opvang gekomen in juli 2019 nadat de dametjes in het bos met mensen mee zijn gelopen en deze mensen de stichting om hulp hebben gevraagd. Vermoedelijk zijn de mensen waar ze vandaan komen hele lieve mensen, die om een of andere reden niet meer voor ze konden zorgen. Ann en Nancy zijn 2 hele lieve aanhankelijke poesjes. Ann vindt het heerlijk om opgepakt te worden en dan op de arm te liggen, Nancy met vlagen ook. Op schoot liggen vinden ze beiden heerlijk, Ze liggen dan meestal om de beurt op schoot. Wanneer ze mensen zien beginnen ze al op volle toeren te spinnen ! Als ze het idee hebben dat er iets te eten valt te krijgen komen ze beiden aan gedribbeld.
Ze waren al direct vriendjes met de andere katten in huis en kloppen bij regelmatig aan voor een wasbeurt. Ze zijn na korte tijde ook gewend geraakt aan het gezelschap van het fenomeen hond. Ook zullen ze het zeker goed kunnen vinden met kinderen die met hen willen spelen en knuffelen. Het zijn makkelijke poesjes wat voeding betreft.  Deze 2 meisjes zijn onafscheidelijk. Waar Ann is daar verschijnt ook  Nancy en omgekeerd. Samen stoeien is hun lust en hun leven. Of het nu een propje papier is, een houtkorreltje of een ander speeltje zij zien de lol er wel van in ! Ze zijn er zeer behendig mee…. In elkaars buurt slapen ze samen stoeien ze samen en eten ze samen… Het samen plaatsen van deze 2 katjes  is daarom zeer gewenst. Het zijn 2 gezonde energieke poesjes die er aan toe zijn om naar een gouden mandje te verhuizen waar zij veel liefde zullen brengen en ook veel liefde mogen ontvangen.

Mocht u degene zijn waar deze 2 lieve poesjes helemaal tot hun recht zullen komen, dan kunt u contact opnemen met het gastgezin waar ze verblijven. Zita  telefoonnummer 024-3446542 of via de mail: [email protected]

Ninja (is besproken)

Ninja

Ninja

Deze leuke lapjespoes moet helaas op zoek naar een nieuwe gouden mand Haar baasje, door wie enkele jaren geleden  Ninja vanuit onze stichting werd geadopteerd, en tevens  een goede vriend overleed plotseling. Ninja en haar baasje Theo waren erg close en we hopen dat Ninja opnieuw een thuis zal vinden waar ze  dezelfde geborgenheid gaat voelen en ook weer heerlijk vrij de tuin en nabije omgeving kan onderzoeken en het zonnetje kan koesteren. Ninja is een pittig dametje van ongeveer 4 jaar jong, aanhankelijk als je eenmaal haar hart hebt veroverd maar voorzichtig als ze je niet kent. Het liefst heeft Ninja het rijk alleen , ze is gewend om de diva in huis te zijn. Theo noemde haar dan ook regelmatig Diva ! Het verlies van haar ‘baasje’ heeft grote impact nagelaten en ze zal de tijd moeten krijgen om te wennen aan een nieuwe situatie. Ninja verblijft bij gastgezin Brecht in Beuningen.

Denkt u Ninja opnieuw geborgenheid in een ‘gouden mandje’te kunnen bieden stuur dan bij voorkeur een email naar  de stichting.