Marly (is gereserveerd)

Marly

Marly

Marly

Deze lieve 11 jarige poes Marly is noodgedwongen gescheiden van haar ‘ vrouwtje’. Haar eigenaresse is namelijk verhuisd naar een verzorgingstehuis en poes Marly mochten niet mee verhuizen tot ieders verdriet!
Dat is echt een grote teleurstelling voor de 11- jarige zwart/wit poes Marly.
Ze raakt niet alleen haar ‘vrouwtje’ kwijt, maar ook nog eens haar jarenlange vertrouwde en prettige omgeving.
Al met al niet de makkelijkste situatie om snel een vervangende gelijkwaardige gouden mand te vinden…
Maar….
Ze is een hele lieve poes en heeft mogelijk nog heel  wat plezierige jaren te  beleven!
Het meisje verdient het ook echt om de dagelijkse aandacht te krijgen die ze zo heerlijk vindt……ze geeft er ook heel veel dankbare spin geluidjes en liefde voor terug!
Marly is gewend om vrij naar buiten te mogen en om in de achtertuinen van haar woonwijk te struinen maar vooral ook om te luieren natuurlijk!
Wij hopen eigenlijk dat Marly niet zo een behoefte meer heeft om naar buiten te gaan en met een leven binnenshuis of een veilige tuin ook heel tevreden zijn. Of dat ook zo is zal moeten blijken. Momenteel verblijft ze nog op haar vertrouwde oude adres tot eind dit jaar, waar ze nog steeds vrij naar buiten kan gaan.
Wie wil deze lieve dame in de armen sluiten en mag ze zichzelf zijn/

Wie interesse heeft om Marly weer gelukkig te maken kan contact opnemen met ons. Wij zijn in eerste instantie het best bereikbaar via een email. Daarna is telefonisch contact mogelijk en wie weet een bezoekje aan de naar aandacht snakkende Marly.