9 kittens zoeken hun gouden mandje

Het wijze weeskitten heeft momenteel 9 kittens in opvang die hun gouden mandje zoeken. Er zijn  5 kittens geboren  op 8 april 2018 die verblijven bij een gastgezin in Beuningen.  Daarvan zoeken Rikkii en Romeo en de combinatie Rudi en Robijn samen een gouden mandje. Riona zoekt een speelgenootje.

De andere 4 kittens geboren 12 mei 2018 verblijven momenteel in een gastgezin in Nijmegen.

Roosje is een lief aanhankelijk poesje. Ze is spontaan, nieuwsgierig en een durfal.Speelt heel graag met anderen.
Roelof is een knuffeldiertje, komt bewust naar me toe om geknuffeld te worden spint dan heel hard. Een lief zacht katertje.
Ruben komt heel stoer over maar ondertussen…. Stoer is zijn buitenkant, van binnen een lief zacht katertje.
Renske is een zelfstandig eigenzinnig dametje. Onderzoekend gaat ze door het leven.
Alle 4 lieve diertjes en dol op elkaar.

kitten geboren 8 april 2018

Rikki

 

Romeo
Rudi
Robijn
Riona

Kittens geboren 12 mei 2018

Roelof
Ruben
Renske

Mevrouw Poes

Mevrouw Poes
Mevrouw Poes
Mevrouw Poes
Mevrouw Poes

Mag ik me even voorstellen? Ik ben mevrouw Poes, Ze hebben me zo genoemd omdat ik er uit zie als een “echte” mevrouw. Ik zal maar meteen verklappen, ik ben een gewoon zwart wit poesje van ca 1 jaar oud. Mijn eerste levensjaar heb ik op een camping doorgebracht en van daaruit kwam in opvang bij mijn huidige opvang baasje, waar ik 6 kittens groot gebracht heb. Mijn baasje vond mij een super zorgzaam moedertje. Mijn kittens zijn inmiddels naar hun gouden mandje vertrokken en ik ben nog steeds hier ! Omdat ik zo’n ontzettende lieve poes ben, gunnen ze mij een gouden mandje waardoor ik dan niet meer op de camping hoef te zwerven. Daar ben ik erg blij mee !

Ik zal wat over mezelf vertellen.Ik ben klein van stuk, stapelgek op aaien,dan ga ik prrr geluiden maken. Ik kan met de meeste andere poezen goed opschieten, maar vind het ook niet erg dat als ik alleen alle aandacht krijg. Er komt hier ook iedere week een hond over de vloer waar ik nu ook vriendjes mee ben geworden. Ik moest daar wel even aan wennen. Ik heb mijn eigen grijze badmatje, waar ik heel graag op lig.

Mijn baasje vindt mij super relaxed, ik maak me niet snel druk ergens over, ben erg rustig en hou van relaxen, maar ben ook gek op spelen. Alles op zijn tijd… Ik ben graag onder de mensen en kinderen vind ik ook leuk. Ik hoef niet persé  naar buiten te kunnen, maar een frisse neus halen af en toe zou ik wel fijn vinden. Als mijn baasje op de bank zit dan ga ik lekker naast haar liggen. Op schoot zitten dat ken ik nog niet, dat ging op de camping niet…, maar misschien ga ik dat binnenkort wel uitproberen.
Denk je dat ik de poes ben die bij je of jullie past, of wil je meer over mij weten, neem dan alsjeblieft contact op met mijn baasje Zita.
Haar email adres is [email protected] telnr 0243446543

Gino en Ginko

Gina en Ginko
Ginko
Gino
Gino en Ginko
Gino en Ginko
Deze lieve katjes zijn geboren in april 2017.
Gino is als hij je eenmaal goed kent een echte knuffelkont!  Ginko volgt daarin zijn broer, maar Ginko zal er wat langer over doen om de kat  uit de boom gekeken te hebben. De gebroeders koekater zoeken SAMEN naar een gouden mandje. Wat voor veel andere katjes  die wij konden redden  van een leven op straat geldt, geldt ook voor deze prachtig getekende broers: met geduld en aandacht in een rustige omgeving ontpoppen zij zich tot de beste maatjes!
Bij interesse, verdere vragen en/of een kennismaking met de heren zeggen wij: neem contact op met de stichting!

Laura

Laura
Laura
Laura
Dit is ‘onze’ Laura, een dame van 13 jaar oud. Helaas heeft zij haar vertrouwde gouden mandje achter moeten laten na een onbekende traumatische gebeurtenis tussen haar en de twee overige  katten des huizes. Na deze gebeurtenis kon Laura niet meer door één deur met een van de andere katten, terwijl zij met de kater des huizes nog steeds een goede band had. Met het oog op het andere katje (MET rugzakje) werd besloten dat Laura  na jaren teruggebracht zou worden naar onze stichting van waaruit zij  8 jaar geleden is geplaatst. Niemand weet wat haar plotselinge antipathie tegenover de andere poes heeft doen ontstaan. Bij ons gastgezin heeft Laura een goede band met de andere katten, gaat ze haar eigen gangetje en  is gewend aan de  hond des huizes( kleiner formaat) en regelmatig bezoek van kinderen.  Laura zal wel ruimschoots de tijd moeten krijgen om weer opnieuw te wennen aan een nieuwe  en uiteraard liefdevolle plek.  Sinds ze gewend is bij gastgezin Brecht geeft ze, als ze daar behoefte aan heeft,  kopjes aan je en wil ze lekker kroelen. Laura is niet bij uitstek een echte schootkat.
Wij gunnen Laura een fantastische ‘oudere’ dag. Wie denkt deze haar te willen en kunnen bieden?
Laura verblijft in Beuningen.
Heeft u het geschikte gouden mandje voor haar  ? Neemt u dan contact op met de stichting.

Groovy en Grey

Groovy
Groovy
Grey
Grey
Groovy & Grey

Lieve GROOVY & GREY  wachten met smart op hun eigen plekje. Mama Groovy werd hoogzwanger op straat gevonden in april 2016 maar helaas heeft  zich in al die tijd niemand gemeld die haar vreselijk  miste.  Onbegrijpelijk, want het is een ontzettend lieve poes, we schatten haar nu op ongeveer op 3,5 jaar. Ze beviel van vier prachtige zonen. 3 kittens vertrokken naar hun ‘gouden mandjes’ en Grey mocht bij zijn moeder blijven.

Het zijn twee plaatjes om  te zien moeder en zoon en super aanhankelijk. Grey is een stoere kater en net als mams een prachtige verschijning die  heerlijk kan genieten van de lieve aaitjes over zijn bol. Toch zal hij eerst uitgebreid de tijd willen nemen om je goed te bestuderen. Eenmaal de kat uit de boom gekeken te hebben bij zijn nieuwe onderkomen durft hij luid van zich te laten horen als hij eten en aandacht wil. Hun gezamenlijke gouden mand zoeken we in de omgeving van Nijmegen (Gelderland) in een huishouden zonder al te veel drukte en een, bij voorkeur afgezette katvriendelijke tuin.

Groovy en Grey wonen nu met meerdere katten en honden onder een dak en hebben deels de beschikking over een veilige afgesloten tuin. Zij zijn redelijk gewend aan de ( grote) honden dus een andere rustige hond als medebewoner zal geen probleem geven, wij gunnen G&G echter heel graag een nieuw thuis waar alle aandacht en liefde speciaal voor hen is bedoeld!

Bent u net als wij van stichting Het Wijze Weeskitten (www.wijzeweeskitten.nl) ook onder de indruk van deze twee schatten stuur dan svp een mailtje naar gastgezin Sofija   ->  [email protected]