Rudi en Robijn

Robijn en Rudi
Rudi
Robijn
Rudi en Robijn

Deze twee ‘halfwasjes’ , broer en zus zijn geboren in April dit jaar en zijn ook de broer en zus van Rikki en Romeo. Ook verblijven zij in hetzelfde gastgezin met hondje Aico. Zij zoeken een gouden mandje om te kunnen ravotten en uit te rusten. Zowel Rudi als Robijn zijn reeds gecastreerd dus dat is alvast een hele zorg minder!

Rikki en Romeo

Rikki en Romeo
Romeo
Romeo en Rikki
Rikki

Rikkie en Romeo

Deze twee ‘halfwasjes’ zus en broer zijn geboren in April. De wildste haren van ‘het kitten zijn’ zijn er inmiddels van af en beiden zijn reeds gecastreerd. Deze vrolijke combinatie is gewend aan andere katten en aan het middenmaat hondje Aico in het gastgezin.
Zij verhuizen graag samen naar een liefdevolle plek  in de omgeving van Nijmegen of Beuningen.
Heeft u belangstelling in dit leuke koppel of in een van de onderstaande ? Neem dan contact op met de stichting.

Sofie (is besproken)

Sofie
Sofie
Sofie
Sofie (is besproken)
Sofie is met haar 2 kittens gevonden in de moestuin bij een voormalige boerderij. Ze is een prachtige kat met een hele mooie zwarte vacht met een wit snoetje en poten. Deze jonge moederpoes, we schatten haar ruim één jaar oud is nu in opvang bij Manja in Nijmegen.
Sofie is heel lief en sociaal en zoekt graag de aandacht van mensen op al komt ze niet op je schoot liggen.
Wèl ligt of zit ze vaak dichtbij en wordt ze graag geaaid. Dit geeft ze bv aan door tegen je te ‘praten’ of langs je benen te lopen, verder is ze nieuwsgierig en gaat graag overal op onderzoek uit. Elk plekje in huis wordt dan ook geïnspecteerd.
Sofie vermaakt zich binnen in de opvang prima, maar ze is ook een echte  ‘buiten’ poes. Ze is als zwervertje gewend  geweest om heerlijk te dartelen, te spelen, te jagen èn de frisse buitenlucht in de moestuin op te kunnen snuiven.
We zijn daarom voor haar op zoek naar een gezellig huis met een tuin in een veilige omgeving waar Sofie zich weer helemaal Sofie zal kunnen voelen.
Voor meer informatie of een kennismaking met Sofie kun je mailen naar [email protected] of een bericht achterlaten
op 024-3221619

Roelof en Renske

Roelof en Renske

Roelof is een knuffeldiertje, komt bewust naar me toe om geknuffeld te worden spint dan heel hard. Een lief zacht katertje.
Renske is een zelfstandig eigenzinnig dametje. Onderzoekend gaat ze door het leven.

Erg leuke, lieve en spontane katjes die geboren zijn in Mei dit jaar.
Het gastgezin, bestaande uit Jozee, haar 2 honden en katten is dol op deze kleine schatten!   Twee  lieve diertjes die dol zijn op elkaar en samen een gouden mandje zoeken

 

Roelof
Renske

Gino en Ginko

Gina en Ginko
Ginko
Gino
Gino en Ginko
Gino en Ginko
Deze lieve katjes zijn geboren in april 2017.
Gino is als hij je eenmaal goed kent een echte knuffelkont!  Ginko volgt daarin zijn broer, maar Ginko zal er wat langer over doen om de kat  uit de boom gekeken te hebben. De gebroeders koekater zoeken SAMEN naar een gouden mandje. Wat voor veel andere katjes  die wij konden redden  van een leven op straat geldt, geldt ook voor deze prachtig getekende broers: met geduld en aandacht in een rustige omgeving ontpoppen zij zich tot de beste maatjes!
Bij interesse, verdere vragen en/of een kennismaking met de heren zeggen wij: neem contact op met de stichting!

Groovy en Grey

Groovy
Groovy
Grey
Grey
Groovy & Grey

Lieve GROOVY & GREY  wachten met smart op hun eigen plekje. Mama Groovy werd hoogzwanger op straat gevonden in april 2016 maar helaas heeft  zich in al die tijd niemand gemeld die haar vreselijk  miste.  Onbegrijpelijk, want het is een ontzettend lieve poes, we schatten haar nu op ongeveer op 3,5 jaar. Ze beviel van vier prachtige zonen. 3 kittens vertrokken naar hun ‘gouden mandjes’ en Grey mocht bij zijn moeder blijven.

Het zijn twee plaatjes om  te zien moeder en zoon en super aanhankelijk. Grey is een stoere kater en net als mams een prachtige verschijning die  heerlijk kan genieten van de lieve aaitjes over zijn bol. Toch zal hij eerst uitgebreid de tijd willen nemen om je goed te bestuderen. Eenmaal de kat uit de boom gekeken te hebben bij zijn nieuwe onderkomen durft hij luid van zich te laten horen als hij eten en aandacht wil. Hun gezamenlijke gouden mand zoeken we in de omgeving van Nijmegen (Gelderland) in een huishouden zonder al te veel drukte en een, bij voorkeur afgezette katvriendelijke tuin.

Groovy en Grey wonen nu met meerdere katten en honden onder een dak en hebben deels de beschikking over een veilige afgesloten tuin. Zij zijn redelijk gewend aan de ( grote) honden dus een andere rustige hond als medebewoner zal geen probleem geven, wij gunnen G&G echter heel graag een nieuw thuis waar alle aandacht en liefde speciaal voor hen is bedoeld!

Bent u net als wij van stichting Het Wijze Weeskitten (www.wijzeweeskitten.nl) ook onder de indruk van deze twee schatten stuur dan svp een mailtje naar gastgezin Sofija   ->  [email protected]