Snowie (is besproken)

Snowie
Snowie
Snowie in het midden met 2 broertjes

Snowie

Snowie is een heel gezellig katertje geboren in de maand mei 2019. Hij liep samen met zijn 3 broertjes en vader en moeder rond nabij een camping. Hij is samen met 2 broertjes in opvang gekomen in september 2019 bij gastgezin Angelique. Het viel meteen op dat dit katertje eigenlijk al meteen op zijn gemak was. Zijn broertjes waren wat schuwer. Inmiddels is meneertje Snowie echt thuis bij zijn opvang gezin. Snowie is een heel lief sociaal katertje. Wel kijkt hij eerst even de kat uit de boom, om zich daarna dan dus snel vertrouwd te voelen. Met zijn staartje in de lucht, nestelt hij zich prinsheerlijk tegen de andere katten en de hond des huizes aan, of tegen zijn opvang vrouwtje. Hij is erg speels. Met de andere katten speelt hij graag, maar ook met mensen spelen vindt hij geweldig.
Hij speelt graag met blaadjes en brengt die dan voor je mee naar binnen, Bij zijn gastgezin kan hij naar buiten in een afgesloten tuin, daar geniet hij zichtbaar van. Het zou voor hem fijn zijn als bij zijn gouden mandje ook ruimte aanwezig is waar hij in een veilige omgeving naar buiten zou kunnen Hij is heel zindelijk en gaat momenteel buiten en binnen op de kattenbak. Wij zoeken naar een gezin met kinderen. Het is wel noodzakelijk dat er al een of meerdere soortgenootjes in huis aanwezig zijn.

Denkt u dat u een Snowie een gouden mandje kunt geven of wilt u meer informatie over hem ? Neem dan contact op via het mailadres van de stichting: [email protected]

Watts, Wolli, Wiebel en Wobbel

vlnr.: Watts, Wobbel, Wiebel en Wolli
Wolli
Watts en Wolli
Wiebel

Watts, Wolli, Wiebel enWobbel

Sinds hun geboorte ( mei 2019) worden deze 2 dametjes en 2 heertjes omringd door meerdere huiskatten.
Wolli en Watts zijn katertjes en heel close en Wiebel en Wobbel zijn 2 poesjes en trekken ook veel met elkaar op. In die hoedanigheid zouden we ze dan ook graag willen plaatsen. Momenteel verblijven ze bij gastgezin Brecht in Beuningen waar ze langzamerhand ook aan hondje Aico wennen.
Spelen en ravotten doen ze graag maar genieten ook af en toe van een rustig dutje. Een rustige omgeving lijkt ons een geschikte plek voor de katjes. Voor verdere informatie stuur svp een email naar:
[email protected]

Eline (is besproken), Charley en Loekie

Charley
Eline
Loekie

Loekie, Eline en Charley

Deze drie dametjes zijn zusjes van elkaar, zij verblijven met hun ietwat schuwe ex-zwerfmoedertje bij gastopvang Jozee.Geboren eind April dus ongeveer 6 maandjes jong. Eline is een meisje ‘van deze tijd’, een  zeer ondernemend typje en  ze neemt daarin haar ietwat verlegen zusje Loekie mee Loekie en Charley zijn erg close en dus zoeken wij voor hen één passend gouden mandje voor twee in Nijmegen of omgeving.Charley kijkt ondertussen alles af van voortrekker Eline en geniet heel erg van een stoeipartijtje met haar zussen. De dametjes zijn gewend aan de aanwezigheid van honden, Ze moeten wel allemaal voldoende tijd krijgen om zich op hun gemak te gaan voelen op een nieuwe plek.
Heb je interesse om kennis te maken met LOEKIE, ELINE, CHARLEY stuur dan een email naar de stichting:[email protected]