Dunja (is besproken)

Dunja

Dunja

Dit mooie zwartwitte poesje van ongeveer één jaar oud kon na verhuizing niet meer terug.
Door omstandigheden ontstonden er stressvolle situaties tussen kat Dunja en de grote hond des huizes.
Hoewel kat en hond in het begin vriendjes waren kregen zij later steeds meer strijd.
Er is gekozen om voor Dunja via onze stichting een gouden mandje te zoeken bij iemand waar ze gelukkiger zal zijn.
In opvang ontdekten we dat Dunja erg veel van menselijke aandacht geniet maar niet zo van de nabije aanwezigheid van  katten.
Zij wil een mens als kameraadje, mogelijk vindt zij één soortgenootje wel gezellig als er voldoende ruimte is voor privacy.
Dunja is een lieve kat die echter wel aangeeft wanneer ze genoeg heeft van een aai en een knuffel.
Ze is volgens ons geen kinderen gewend, is geen buitenkat geweest maar is wel nieuwsgierig naar wat daar buiten allemaal te zien, te horen en te ruiken is. Een afgezet balkon met groen, een  grote ren, een afgesloten tuin o.i.d voor Dunja is vanwege de veiligheid en haar looks  noodzakelijk.

Heeft u Interesse en/ of vragen? Stuur dan svp een email naar de stichting.

Groovy en Grey

Groovy

Groovy

Grey

Grey

Groovy & Grey

Lieve GROOVY & GREY  wachten met smart op hun eigen plekje. Mama Groovy werd hoogzwanger op straat gevonden in april 2016 maar helaas heeft  zich in al die tijd niemand gemeld die haar vreselijk  miste.  Onbegrijpelijk, want het is een ontzettend lieve poes, we schatten haar nu op ongeveer op 3,5 jaar. Ze beviel van vier prachtige zonen. 3 kittens vertrokken naar hun ‘gouden mandjes’ en Grey mocht bij zijn moeder blijven.

Het zijn twee plaatjes om  te zien moeder en zoon en super aanhankelijk. Grey is een stoere kater en net als mams een prachtige verschijning die  heerlijk kan genieten van de lieve aaitjes over zijn bol. Toch zal hij eerst uitgebreid de tijd willen nemen om je goed te bestuderen. Eenmaal de kat uit de boom gekeken te hebben bij zijn nieuwe onderkomen durft hij luid van zich te laten horen als hij eten en aandacht wil. Hun gezamenlijke gouden mand zoeken we in de omgeving van Nijmegen (Gelderland) in een huishouden zonder al te veel drukte en een, bij voorkeur afgezette katvriendelijke tuin.

Groovy en Grey wonen nu met meerdere katten en honden onder een dak en hebben deels de beschikking over een veilige afgesloten tuin. Zij zijn redelijk gewend aan de ( grote) honden dus een andere rustige hond als medebewoner zal geen probleem geven, wij gunnen G&G echter heel graag een nieuw thuis waar alle aandacht en liefde speciaal voor hen is bedoeld!

Bent u net als wij van stichting Het Wijze Weeskitten (www.wijzeweeskitten.nl) ook onder de indruk van deze twee schatten stuur dan svp een mailtje naar gastgezin Sofija   ->  [email protected]