Wiebel & Wobbel (zijn besproken)

Wiebel en Wobbel
Wiebel en Wobbel
Wiebel
Wobbel

Wiebel & Wobbel (zijn besproken)

Wiebel en Wobbel zijn 2 zusjes die net (mei 2020) hun eerste verjaardag hebben gevierd. Ze zijn heel erg op elkaar gesteld en daarom willen we ze graag samen plaatsten.
Ze slapen samen, spelen samen, eten samen en soms willen ze gewoon een momentje voor zichzelf.
Er is de afgelopen periode al wel belangstelling geweest voor dit mooie lieve duo, maar de geschikte gouden mand zat er helaas nog niet bij.
Het verhaaltje over deze twee schatten in deze rubriek sloot nog niet helemaal aan bij wat wij eigenlijk het meest geschikte gouden mandje in de omgeving van Nijmegen vinden.
De twee dametjes zijn namelijk het meest op hun plek bij mensen zonder jonge kinderen, die tijd hebben om Wiebel en Wobbel alle aandacht te geven en in een rustige omgeving wonen met niet al te veel verkeer. Een afgezette tuin zouden ze erg waarderen, of een fijn huis waar ze de ruimte hebben.
Met de zomer in zicht is immers de kans dat een kat ontsnapt groter, deze twee lieverds zijn helemaal niet aan druk verkeer gewend.
Het zijn superleuke en lieve katten. Wobbel vindt het heerlijk om op schoot te liggen en uitgebreid geaaid te worden. Soms is ze wat wispelturig en weet ze zelf niet goed wat ze wil. Wiebel kijkt liever eerst de kat uit de boom en kijkt graag toe bij wat er in huis te beleven is. Beiden zijn ze wat klein van stuk. Wiebel heeft een mooie witte vacht en hier en daar een zwart plekje en Wobbel is grijs cypers met wit.
De meisjes zijn gewend aan andere katten en ook kennen ze het fenomeen hond, waar ze momenteel verblijven woont ook een hond.
Hopelijk blijven er nog genoeg mensen over die Wiebel en Wobbel de best mogelijke gouden mand kunnen en willen bieden!
Stuur dan gerust een mailtje naar gastgezin Brecht! [email protected]