Amber

Amber is een klein dametje van ruim anderhalf jaar oud.  Ze komt van het eiland  Samos  in Griekenland. Ze is klein van stuk . Ondanks haar postuur weet ze haar ‘mannetje’ wel te staan. Het is wel een pittig meisje.  Amber heeft tijd nodig om aan haar nieuwe omgeving te wennen. Maar als ze eenmaal gewend is vindt ze het heerlijk om geknuffeld te worden  en bij je te liggen. Ze doet het allemaal op haar eigen tempo.  Ze is een kleine hond gewend, maar zal waarschijnlijk wel kunnen wennen aan grotere honden. Ze kan het ook goed vinden met andere katten, maar, als ze maar genoeg aandacht krijgt.

Heeft u het geschikte gouden mandje voor haar  ? Neemt u dan contact op met de stichting.

Daisy

    

Daisy

Deze jongedame van naar ongeveer 9 jaar stal het hart van Tjeu op een vakantiepark. Daisy woonde daar, leefde haar leven als zwerfkat, ooit door een instantie gecastreerd wat te zien is aan het afgeknipte oortje. Tjeu besloot haar mee te nemen, hij wilde haar een beter leven geven, zonder hongergevoel, zonder ijzige kou, maar met een warme mand, een volle etensbak en liefde, heel veel liefde en…..een vriendinnetje! Daisy liet het zich welgevallen, ze liet zich oppakken en in een mand zetten, richting Nijmegen. Bij Tjeu thuis wachtte Jolijn hem op, Jolijn ook ooit zwerfkat en een voormalig opvangkatje van onze stichting.

Helaas zijn Daisy en Jolijn geen vriendinnen geworden , integendeel, Daisy heeft Jolijn de deur uitgejaagd! Dat gaat Tjeu toch iets te ver, om de rust weder te laten keren liet Tjeu Daisy tijdelijk logeren in een dierenpension.

Terwijl Tjeu kan knuffelen met Daisy, haar op kan pakken en in een mand meenemen naar de dierenarts voor een check up en Tjeu’s visite haar een erg leuke kat vindt die een kopje komt geven blijkt Daisy’s gedrag in het pension helemaal niet zo relaxed. Tegenover vreemden gedraagt Daisy zich heel anders, afstandelijk en  blazend naar het personeel. Inmiddels is Daisy weer terug naar huis en bivakkeert deze diva grotendeels op de slaapkamer om Jolijn niet opnieuw de stuipen op het lijf te jagen en vervolgens zelfs het huis uit te jagen….                                                      Het had allemaal zo mooi kunnen zijn maar het klikt dus absoluut niet tussen Jolijn en Daisy!

Voor Daisy wensen wij daarom nu een nieuwe super gouden mand, zo’n mand waar ze zich zelf kan en mag zijn, een mand die absoluut niet gedeeld hoeft te worden met een andere kat en een mand waar rust en geduld de boventoon voeren zodat Daisy rustig aan kan wennen aan nieuwe mensen en opnieuw aan een nieuwe situatie. We denken dat Daisy meer een MANNEN kat is, dat ze zich beter thuisvoelt bij mannelijk gezelschap dan bij vrouwelijk gezelschap. We vinden ook dat Daisy weer grotendeels haar vrijheid terug moet krijgen, dus zeg maar een gouden mand met een kattenluik!

  • Ze heeft een (groot?) deel van haar leven haar eigen boontjes moeten doppen, heeft daardoor ook zeker een eigen willetje en is (mogelijk) een katje die je niet gelijk zonder handschoenen aan kunt pakken maar o wee ondertussen hunkert ze naar liefde en aandacht…

Wie  denkt  Daisy die geschikte  veilige warme gouden mand te kunnen bieden? Voor verdere informatie:   024- 3221619  of  [email protected]zeweeskitten.nl

Arco en Andy

 
Arco en Andy
Deze broertjes met hun mooie zwart-witte jasjes zijn in een achtertuin geboren ergens in mei 2017. Arco is de rustige van de twee. Hij komt zijn knuffels halen wanneer het hem uitkomt. Andy daarentegen is de wervelwind en raast spelend door de kamer. Samen stoeien doen ze ook graag. Deze tegenpolen kunnen het zeer goed vinden met elkaar en worden dus samen geplaatst.
Bij interesse kunt u contact opnemen met de stichting.

Kibbo en Kiran

Kibbo en Kiran                                                                                                                   

Deze broertjes zijn geboren op 7 mei 2017. Ze zijn aan elkaar gewaagd en dagen elkaar vaak uit. Na een heerlijke stoeipartij vallen ze soms samen in slaap…. We zoeken voor hen een fijne plek, met veel ruimte en klimmogelijkheden, zodat ze hun energie kwijt kunnen.

Heeft u het geschikte gouden mandje voor hen? Neemt u dan contact op met de stichting.

Gino en Ginko

                    
 
Gino en Ginko
Als hij je eenmaal goed kent is Gino een echte knuffelkont!  Ginko volgt daarin zijn broer, maar Ginko zal er wat langer over doen om de kat  uit de boom gekeken te hebben. De gebroeders koekater zoeken SAMEN naar een gouden mandje. Wat voor veel andere katjes  die wij konden redden  van een leven op straat geldt, geldt ook voor deze prachtig getekende broers: met geduld en aandacht in een rustige omgeving ontpoppen zij zich tot de beste maatjes!
Bij interesse, verdere vragen en/of een kennismaking met de heren zeggen wij: neem contact op met de stichting!

Gideon en Gina

 Gideon en Gina zijn gereserveerd
 
Gina en Gideon
Broer en zus zijn gevangen bij een project in Groesbeek en we schatten hun geboortedatum rond april dit jaar. Bij hun pleegvrouwtje voelen ze zich inmiddels thuis en knuffelen ze graag, hier is enig geduld en dus tijd voor nodig geweest. Het nieuwe baasje of vrouwtje zal dus ook wel wat geduld op moeten kunnen brengen, want ze zitten niet meteen op schoot. Maar op den duur gebeurt dat wel, het zijn echte schatjes! Met aandacht en continuïteit groeien zij uit tot heerlijke huisgenootjes. In het huis waar Gina en Gideon in opvang zijn is het erg rustig en komen weinig vreemde mensen over de vloer. Wij weten dus niet van te voren hoe dit lieve leuke stel zal gaan reageren op een drukke omgeving met veel mensen. In een rustige omgeving weten wij dat deze jonge katjes goed zullen ‘gedijen’.
Heeft u  interesse om broer en zus samen te adopteren dan kunt u contact opnemen met de stichting.