Midas

Midas
Midas


Midas

Een jonge sterke en lieve kater van twee jaar. Midas zoekt een nieuwe plek waar hij méér de ruimte, letterlijk en figuurlijk heeft om zijn energie kwijt te kunnen, Midas is een gezellige ondernemende, avontuurlijke kater die van uitdagingen houdt. Hij is dol op lekker eten waar hij dan ook geen genoeg van kan krijgen en hij is in staat om bij de buren te gaan gluren voor een lekkere portie natvoer! en….. aandacht! Want aandacht,  kroelen, spelen en knuffelen vindt hij heel fijn en heeft hij echt nodig!
Als er andere katten of eventueel kinderen zijn, dan kan hij daar mee omgaan, maar als enige prins in huis en om het huis daar zal hij ook zeker tevreden mee zijn. Heeft u het gouden mandje voor Midas, heeft u voldoende tijd, aandacht èn lekker eten voor deze prachtige jonge vent,neem dan svp contact op met de stichting.