Ann en Nancy

Ann en Nancy
Nancy
Nancy

Ann en Nancy

Ann en Nancy zijn zoals hun naam al doet vermoeden 2 poesjes. Ze zijn geboren rond half mei 2019. Beiden zijn zwart wit van kleur. Ze zijn goed uit elkaar te houden want Ann heeft een zwart schoonheidsvlekje naast haar neus en een soort net mislukt zwart hartje in haar nekje en Nancy heeft een zwart schoonheidsvlekje onder haar bekje. Nancy is wat tengerder van bouw dan de er wat stoerder uitziende Ann.
Deze lieverds zijn in opvang gekomen in juli 2019 nadat de dametjes in het bos met mensen mee zijn gelopen en deze mensen de stichting om hulp hebben gevraagd. Vermoedelijk zijn de mensen waar ze vandaan komen hele lieve mensen, die om een of andere reden niet meer voor ze konden zorgen. Ann en Nancy zijn 2 hele lieve aanhankelijke poesjes. Ann vindt het heerlijk om opgepakt te worden en dan op de arm te liggen, Nancy met vlagen ook. Op schoot liggen vinden ze beiden heerlijk, Ze liggen dan meestal om de beurt op schoot. Wanneer ze mensen zien beginnen ze al op volle toeren te spinnen ! Als ze het idee hebben dat er iets te eten valt te krijgen komen ze beiden aan gedribbeld.
Ze waren al direct vriendjes met de andere katten in huis en kloppen bij regelmatig aan voor een wasbeurt. Ze zijn na korte tijde ook gewend geraakt aan het gezelschap van het fenomeen hond. Ook zullen ze het zeker goed kunnen vinden met kinderen die met hen willen spelen en knuffelen. Het zijn makkelijke poesjes wat voeding betreft.  Deze 2 meisjes zijn onafscheidelijk. Waar Ann is daar verschijnt ook  Nancy en omgekeerd. Samen stoeien is hun lust en hun leven. Of het nu een propje papier is, een houtkorreltje of een ander speeltje zij zien de lol er wel van in ! Ze zijn er zeer behendig mee…. In elkaars buurt slapen ze samen stoeien ze samen en eten ze samen… Het samen plaatsen van deze 2 katjes  is daarom zeer gewenst. Het zijn 2 gezonde energieke poesjes die er aan toe zijn om naar een gouden mandje te verhuizen waar zij veel liefde zullen brengen en ook veel liefde mogen ontvangen.

Mocht u degene zijn waar deze 2 lieve poesjes helemaal tot hun recht zullen komen, dan kunt u contact opnemen met het gastgezin waar ze verblijven. Zita  telefoonnummer 024-3446542 of via de mail: [email protected]