Eline, Charley en Loekie

Charley
Eline
Loekie

Loekie, Eline en Charley

Deze drie dametjes zijn zusjes van elkaar, zij verblijven met hun ietwat schuwe ex-zwerfmoedertje bij gastopvang Jozee.Geboren eind April dus ongeveer 4 maandjes jong. Eline is een meisje ‘van deze tijd’, een  zeer ondernemend typje en  ze neemt daarin haar ietwat verlegen zusje Loekie mee.Loekie en Eline zijn erg close en dus zoeken wij voor hen één passend gouden mandje voor twee in Nijmegen of omgeving.Charley kijkt ondertussen alles af van voortrekker Eline en geniet heel erg van een stoeipartijtje met haar zussen.Wat zou het fantastisch zijn als deze 3 musketiers gezamenlijk naar een hele grote mand zouden kunnen  verhuizen! Als dit echter iets te hoog gegrepen is dan zoeken wij voor mooie Charley een lief vriendje of vriendinnetje om verder mee te kunnen stoeien! De dametjes zijn gewend aan de aanwezigheid van honden, Ze moeten wel allemaal voldoende tijd krijgen om zich op hun gemak te gaan voelen op een nieuwe plek.
Heb je interesse om kennis te maken met de drie musketiers LOEKIE, ELINE, CHARLEYstuur dan een email naar de stichting:[email protected]