Snowie (is besproken)

Snowie
Snowie
Snowie in het midden met 2 broertjes

Snowie

Snowie is een heel gezellig katertje geboren in de maand mei 2019. Hij liep samen met zijn 3 broertjes en vader en moeder rond nabij een camping. Hij is samen met 2 broertjes in opvang gekomen in september 2019 bij gastgezin Angelique. Het viel meteen op dat dit katertje eigenlijk al meteen op zijn gemak was. Zijn broertjes waren wat schuwer. Inmiddels is meneertje Snowie echt thuis bij zijn opvang gezin. Snowie is een heel lief sociaal katertje. Wel kijkt hij eerst even de kat uit de boom, om zich daarna dan dus snel vertrouwd te voelen. Met zijn staartje in de lucht, nestelt hij zich prinsheerlijk tegen de andere katten en de hond des huizes aan, of tegen zijn opvang vrouwtje. Hij is erg speels. Met de andere katten speelt hij graag, maar ook met mensen spelen vindt hij geweldig.
Hij speelt graag met blaadjes en brengt die dan voor je mee naar binnen, Bij zijn gastgezin kan hij naar buiten in een afgesloten tuin, daar geniet hij zichtbaar van. Het zou voor hem fijn zijn als bij zijn gouden mandje ook ruimte aanwezig is waar hij in een veilige omgeving naar buiten zou kunnen Hij is heel zindelijk en gaat momenteel buiten en binnen op de kattenbak. Wij zoeken naar een gezin met kinderen. Het is wel noodzakelijk dat er al een of meerdere soortgenootjes in huis aanwezig zijn.

Denkt u dat u een Snowie een gouden mandje kunt geven of wilt u meer informatie over hem ? Neem dan contact op via het mailadres van de stichting: [email protected]