Kareltje en Dora

 Karel en Dora zijn gereserveerd

Kareltje en Dora
Kareltje en Dora zijn geboren  op 24 april 2017. Hun moeder zwierf  rond en beviel in een huis in de Karel Doormanstraat, vandaar hun namen.  Ze zijn daar liefdevol opgevangen en verzorgd door een mevrouw  tot zij bij Het Wijze Weeskitten in opvang konden komen.  Vanaf het begin zijn ze al heel sociaal en voelden zich snel thuis.
Karel is een zwarte kater met een paar witte haartjes onder zijn kinnetje. Hij is een echte knuffelkont. Hij ligt graag op schoot, maar vindt het ook fijn om heerlijk voor het raam te zitten of languit op de krabpaal te liggen. Hij is een gezonde actieve kater. Als hij geaaid wil worden zorgt hij daar wel voor door met zijn kopje je hand op zijn kop te manoeuvreren, hij is een echte kroelkop !
Dora is een grijs cypertje. Ze steelt ieders hart met haar lieve koppie. Ze vindt het fijn om geaaid te worden. Ook zij is een gezonde actieve poes. Ze is gek op haar zachte dekentjes,waar ze graag op sabbelt. Ze spelen en stoeien vaak samen ze wassen elkaar en wassen meteen dan ook maar even het vrouwtje die voor ze zorgt! Ze vinden het fijn om bij elkaar te liggen. Dat zijn ook de redenen waarom we hen graag samen zien blijven en samen een gouden mandje gunnen.
Voor meer informatie over Kareltje & Dora kunt u contact opnemen met het gastgezin Zita, te bereiken op tel nr 0644668312, [email protected]com  u kunt ook contact opnemen met de stichting.