Gideon en Gina

 Gideon en Gina zijn gereserveerd
 
Gina en Gideon
Broer en zus zijn gevangen bij een project in Groesbeek en we schatten hun geboortedatum rond april dit jaar. Bij hun pleegvrouwtje voelen ze zich inmiddels thuis en knuffelen ze graag, hier is enig geduld en dus tijd voor nodig geweest. Het nieuwe baasje of vrouwtje zal dus ook wel wat geduld op moeten kunnen brengen, want ze zitten niet meteen op schoot. Maar op den duur gebeurt dat wel, het zijn echte schatjes! Met aandacht en continuïteit groeien zij uit tot heerlijke huisgenootjes. In het huis waar Gina en Gideon in opvang zijn is het erg rustig en komen weinig vreemde mensen over de vloer. Wij weten dus niet van te voren hoe dit lieve leuke stel zal gaan reageren op een drukke omgeving met veel mensen. In een rustige omgeving weten wij dat deze jonge katjes goed zullen ‘gedijen’.
Heeft u  interesse om broer en zus samen te adopteren dan kunt u contact opnemen met de stichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *