Daisy

Daisy
Daisy

 

Daisy

Deze jongedame van naar ongeveer 9 jaar stal het hart van Tjeu op een vakantiepark. Daisy woonde daar, leefde haar leven als zwerfkat, ooit door een instantie gecastreerd wat te zien is aan het afgeknipte oortje. Tjeu besloot haar mee te nemen, hij wilde haar een beter leven geven, zonder hongergevoel, zonder ijzige kou, maar met een warme mand, een volle etensbak en liefde, heel veel liefde en…..een vriendinnetje! Daisy liet het zich welgevallen, ze liet zich oppakken en in een mand zetten, richting Nijmegen. Bij Tjeu thuis wachtte Jolijn hem op, Jolijn ook ooit zwerfkat en een voormalig opvangkatje van onze stichting.

Helaas zijn Daisy en Jolijn geen vriendinnen geworden , integendeel, Daisy heeft Jolijn de deur uitgejaagd! Dat gaat Tjeu toch iets te ver, om de rust weder te laten keren liet Tjeu Daisy tijdelijk logeren in een dierenpension.

Terwijl Tjeu kan knuffelen met Daisy, haar op kan pakken en in een mand meenemen naar de dierenarts voor een check up en Tjeu’s visite haar een erg leuke kat vindt die een kopje komt geven blijkt Daisy’s gedrag in het pension helemaal niet zo relaxed. Tegenover vreemden gedraagt Daisy zich heel anders, afstandelijk en  blazend naar het personeel. Inmiddels is Daisy weer terug naar huis en bivakkeert deze diva grotendeels op de slaapkamer om Jolijn niet opnieuw de stuipen op het lijf te jagen en vervolgens zelfs het huis uit te jagen….                                                      Het had allemaal zo mooi kunnen zijn maar het klikt dus absoluut niet tussen Jolijn en Daisy!

Voor Daisy wensen wij daarom nu een nieuwe super gouden mand, zo’n mand waar ze zich zelf kan en mag zijn, een mand die absoluut niet gedeeld hoeft te worden met een andere kat en een mand waar rust en geduld de boventoon voeren zodat Daisy rustig aan kan wennen aan nieuwe mensen en opnieuw aan een nieuwe situatie. We denken dat Daisy meer een MANNEN kat is, dat ze zich beter thuisvoelt bij mannelijk gezelschap dan bij vrouwelijk gezelschap. We vinden ook dat Daisy weer grotendeels haar vrijheid terug moet krijgen, dus zeg maar een gouden mand met een kattenluik!

  • Ze heeft een (groot?) deel van haar leven haar eigen boontjes moeten doppen, heeft daardoor ook zeker een eigen willetje en is (mogelijk) een katje die je niet gelijk zonder handschoenen aan kunt pakken maar o wee ondertussen hunkert ze naar liefde en aandacht…

Wie  denkt  Daisy die geschikte  veilige warme gouden mand te kunnen bieden? Voor verdere informatie:   024- 3221619  of  [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *