Amber

Amber
Amber

Amber is een klein dametje van ruim anderhalf jaar oud.  Ze komt van het eiland  Samos  in Griekenland. Ze is klein van stuk . Ondanks haar postuur weet ze haar ‘mannetje’ wel te staan. Het is wel een pittig meisje.  Amber heeft tijd nodig om aan haar nieuwe omgeving te wennen. Maar als ze eenmaal gewend is vindt ze het heerlijk om geknuffeld te worden  en bij je te liggen. Ze doet het allemaal op haar eigen tempo.  Ze is een kleine hond gewend, maar zal waarschijnlijk wel kunnen wennen aan grotere honden. Ze kan het ook goed vinden met andere katten, maar, als ze maar genoeg aandacht krijgt.

Heeft u het geschikte gouden mandje voor haar  ? Neemt u dan contact op met de stichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *