Bubbel is geplaatst

Bubbel
Bubbel
Bubbel
Bubbel

Bubbel dacht vanuit het asiel zijn gouden mandje te hebben gevonden. Helaas werd zijn nieuwe ‘vrouwtje’ korte tijd later ziek en kon Bubbel niet meer door haar verzorgd worden. Een aardige buurtbewoonster heeft zich daarna over Bubbel ontfermd.                                                                        Terugbrengen naar het asiel was een optie maar  uiteindelijk is ervoor gekozen om Bubbel via Het Wijze Weeskitten aan een nieuw gouden mandje te helpen. Bubbel verblijft nu bij 2 katjes die een zeer hechte band hebben opgebouwd en waarbij Bubbel het 3e rad aan de wagen  blijkt te zijn.

Bubbel is een mensenvriend, erg sociaal en zoekt graag contact, hij is onderzoekend en observerend op zijn tijd.                                                                  Hij is 4 jaar jong en vindt het fijn naar buiten te mogen op een veilige plek. Bubbel  is energiek zoals bij zijn leeftijd past en springt graag vanaf de grond op een hoge kast of mooie krabpaal.                                                                      Deze leuke lieve kater vindt het fijn de enige kat des huizes te zijn maar hij zou eventueel bij een andere rustige en/of oudere kat geplaatst kunnen worden.

Denkt u Bubbel  mogelijk een fijne toekomst te kunnen bieden en wilt u verdere informatie dan brengen wij u graag in contact met de huidige verzorger van Bubbel.