Lytse en Twadde

Lytse en Twadde

Lytse & Twadde

Deze twee cyperse zusjes werden als de kittens Sophie en Sara in 2008 vanuit de stichting geadopteerd. 10 jaar lang konden zij vervolgens genieten van voldoende ruimte en van struinen in de buitenlucht,  een zorgeloos leventje dus. Daar is recentelijk een einde aan gekomen, door omstandigheden moeten beide dames op zoek naar een nieuwe heerlijke plek.

Lytse heeft zich ontpopt als de meest bazige, is altijd haantje de voorste bij de vers gevulde Hillsbrokkenbak terwijl haar zus Twadde meer een rustige volger is die zich niet zo druk maakt en heerlijk snurkend  naast je op de bank kan gaan liggen. Lytse ligt daarentegen graag op je schoot, uiteraard alleen als mevrouw zelf daar zin in heeft, of lekker languit op diverse plekken in huis. Lytse en Twadde zoeken een rustige omgeving waar het ook buiten in de late uurtjes nog goed en veilig vertoeven is. Vanaf hun kittentijd wonen deze dames in een rustige wijk in Nijmegen.

Denkt u deze twee 10 jarige dames nog een mooi en gelukkig leven te kunnen bieden dan brengen wij jullie allen graag met elkaar in contact. Stuur hiervoor svp een email naar:     [email protected]