Mevrouw Poes

Mevrouw Poes
Mevrouw Poes
Mevrouw Poes
Mevrouw Poes

Mag ik me even voorstellen? Ik ben mevrouw Poes, Ze hebben me zo genoemd omdat ik er uit zie als een “echte” mevrouw. Ik zal maar meteen verklappen, ik ben een gewoon zwart wit poesje van ca 1 jaar oud. Mijn eerste levensjaar heb ik op een camping doorgebracht en van daaruit kwam in opvang bij mijn huidige opvang baasje, waar ik 6 kittens groot gebracht heb. Mijn baasje vond mij een super zorgzaam moedertje. Mijn kittens zijn inmiddels naar hun gouden mandje vertrokken en ik ben nog steeds hier ! Omdat ik zo’n ontzettende lieve poes ben, gunnen ze mij een gouden mandje waardoor ik dan niet meer op de camping hoef te zwerven. Daar ben ik erg blij mee !

Ik zal wat over mezelf vertellen.Ik ben klein van stuk, stapelgek op aaien,dan ga ik prrr geluiden maken. Ik kan met de meeste andere poezen goed opschieten, maar vind het ook niet erg dat als ik alleen alle aandacht krijg. Er komt hier ook iedere week een hond over de vloer waar ik nu ook vriendjes mee ben geworden. Ik moest daar wel even aan wennen. Ik heb mijn eigen grijze badmadje, waar ik heel graag op lig.

Mijn baasje vindt mij super relaxed, ik maak me niet snel druk ergens over, ben erg rustig en hou van relaxen, maar ben ook gek op spelen. Alles op zijn tijd… Ik ben graag onder de mensen en kinderen vind ik ook leuk. Ik hoef niet persé  naar buiten te kunnen, maar een frisse neus halen af en toe zou ik wel fijn vinden. Als mijn baasje op de bank zit dan ga ik lekker naast haar liggen. Op schoot zitten dat ken ik nog niet, dat ging op de camping niet…, maar misschien ga ik dat binnenkort wel uitproberen.
Denk je dat ik de poes ben die bij je of jullie past, of wil je meer over mij weten, neem dan alsjeblieft contact op met mijn baasje Zita.
Haar email adres is [email protected] telnr 0243446543