Bram en Joep

Bram en Joep
Bram en Joep
Bram en Joep
Bram en Joep
In het nestje van Sofie hebben we Bram en Joep, naar schatting geboren in de tweede week van Juli.Deze broertjes lijken erg veel op elkaar, zowel qua uiterlijk als karakter.
Bram is degene met het symmetrische gezicht, Joep heeft net als mama Sofie links een wit snuitje. Alle twee hebben ze 4 witte pootjes en een mooie zwart/beige tekening op de rug.
Bram en Joep zijn twee vrolijke jongens. Ze rennen graag achter elkaar aan, spelen dan samen en als ze moe zijn kruipen ze tegen elkaar aan om te slapen.
Ze kunnen zich echter ook goed alleen vermaken met balletjes of touwtje of… een spiegel. Spelen met mama is uiteraard ook favoriet!
Ze zijn avontuurlijk en beiden erg nieuwsgierig onze Bram en Joep. Als je ergens heen loopt, vinden ze het maar wat interessant om je te volgen om te zien waar je heen gaat….
Bram lijkt iets minder snel te schrikken van onverwachte dingen dan Joep, Joep daarentegen zoekt weer iets meer de mensen op. Schuw zijn beide ventjes zeker niet, wel eigenzinnig en komen ze maar af en toe op schoot zitten, vaak gaan ze wel lekker knus naast je liggen ( net als moeder Sofie).
Gezien de energie van de twee zou het fijn zijn als ze (samen) geplaatst worden waar ze ook lekker veilig naar buiten kunnen om te rennen en spelen.Voor meer informatie of een kennismaking met Bram en Joep kun je mailen naar [email protected] of een bericht achterlaten op 024-3221619