Sofie (is besproken)

Sofie
Sofie
Sofie
Sofie (is besproken)
Sofie is met haar 2 kittens gevonden in de moestuin bij een voormalige boerderij. Ze is een prachtige kat met een hele mooie zwarte vacht met een wit snoetje en poten. Deze jonge moederpoes, we schatten haar ruim één jaar oud is nu in opvang bij Manja in Nijmegen.
Sofie is heel lief en sociaal en zoekt graag de aandacht van mensen op al komt ze niet op je schoot liggen.
Wèl ligt of zit ze vaak dichtbij en wordt ze graag geaaid. Dit geeft ze bv aan door tegen je te ‘praten’ of langs je benen te lopen, verder is ze nieuwsgierig en gaat graag overal op onderzoek uit. Elk plekje in huis wordt dan ook geïnspecteerd.
Sofie vermaakt zich binnen in de opvang prima, maar ze is ook een echte  ‘buiten’ poes. Ze is als zwervertje gewend  geweest om heerlijk te dartelen, te spelen, te jagen èn de frisse buitenlucht in de moestuin op te kunnen snuiven.
We zijn daarom voor haar op zoek naar een gezellig huis met een tuin in een veilige omgeving waar Sofie zich weer helemaal Sofie zal kunnen voelen.
Voor meer informatie of een kennismaking met Sofie kun je mailen naar [email protected] of een bericht achterlaten
op 024-3221619