Tiny en Lau (zijn besproken)

Tiny en Lau

Tiny en Lau (zijn besproken)

Dit mooie stel van nog geen jaar oud is op zoek naar een gezamenlijke gouden mand. Broer en zus zijn namelijk onafscheidelijk en  gewend om samen te relaxen en te struinen in de tuinen. Daarna melden ze zich weer netjes even bij het ‘vrouwtje’, om gedag te zeggen, een hapje te eten en te kroelen.
Een mandje voor het leven geven, dat was de bedoeling van een buurtbewoner nadat broer en zus reeds als jonge kittens hun heil buiten moesten zoeken, geboren uit een zoveelste onbedoelde zwangerschap van een van de vele buurtkatten…Wegens omstandigheden kunnen ze echter niet meer op het aangeboden plekje blijven wonen.Tiny is een echte kroelkat, houdt van knuffelen en broer Lau is erg lief erg lui  en luistert goed.Beiden kunnen heel goed met kinderen overweg. In hun nieuwe gouden mand moeten zij ook weer de gelegenheid krijgen  om na verloop van tijd veilig naar buiten te kunnen, dus een plek met weinig verkeer, zij wonen nu aan een pleintje met speeltuin waar vrijwel geen verkeer rijdt en waar ook de achtertuinen grenzen aan andere achtertuinen. Tiny en Lau mogen daar nog even verblijven tot ze kunnen verhuizen naar een soortgelijk plekje.
Voor verdere informatie/ interesse stuur svp bij voorkeur een email naar de stichting met daarin graag een beschrijving hoe hun mogelijk nieuwe, blijvend gouden mandje er uit komt te zien. Tiny & Lau vertoeven in Nijmegen. Zij worden geplaatst volgens de regels van de stichting.