Angie en Mr. Blue

Mr. Blue en Angie

Angie

Mr. Blue

Angie en Mr. Blue

Angie en Mr. Blue zijn geboren rond 15 juli 2023.

Angie is een nieuwsgierige poes die graag op onderzoek uitgaat. Ze leert heel snel. Ze is actief en erg speels en vindt het heerlijk om geaaid te worden.
Haar broertje Mr. Blue is wat verlegener. Beetje bij beetje komt hij steeds meer uit zijn schulp. Het zijn allebei echt zo’n lieverds! Samen onderzoeken ze rollend en spelend het huis. Als het ze te druk wordt dan verstoppen ze zich graag onder de bank. Ze moeten beiden nog wel de nodige aandacht krijgen om stapjes te maken naar volledig vertrouwen. Met veel liefde geduld en aandacht krijgen ze steeds meer zelfvertrouwen! Mr. Blue vindt aaien nog wel spannend.
Ze zijn erg aan elkaar gehecht en liggen graag bij elkaar. Bezoek vinden ze nog wel erg spannend, dan zijn ze nog wel geneigd zich te verstoppen. Ze houden van een schone kattenbak. Het zijn makkelijke eters en lusten zowel natvoer als brokjes. Ook spelen ze regelmatig zelfstandig met kleine balletjes en propjes papier.
Ook vinden ze het heel fijn als er met ze gespeeld wordt. Dat is dan meestal met een hengel met een speeltje eraan of met laserlampje. Allebei zijn ze heel nieuwsgierig naar de andere katten in het gastgezin. Denkt u dat u degene bent die deze lieve katjes een gouden mandje kunt geven neem dan contact op met de stichting via de mail informatie@wijzeweeskitten-nl of met telefoonnummer 0644668312. Ze verblijven nu bij gastgezin Ruth en Snow

Tony, Ted, Raya en Chelona

van links naar rechts Ted, Chelona, Raya, Stip en Tony

Tony, Ted Raya en Chelona zoeken een gouden mandje.

Deze 4 kittens zijn op zoek naar een forever super place to be! Hun verhaal begint bij hun moeder die nabij een haven al jaren rond zwierf. Attente mensen brachten ons op de hoogte van haar penibele situatie, dat ze o.a. elk jaar weer opnieuw kittens kreeg. Die kittens liepen dan ook weer rond daar in de buurt. Mans, we hebben haar Niffy genoemd, was te ver zwanger om daar nog wat aan te doen en is zodoende bij ons in opvang gekomen. Na 10 dagen in opvang is ze bevallen van 5 kittens. Ze is een rode poes, die niet tam te noemen is, maar O wat heeft ze goed voor haar kittens gezorgd! De kittens liepen al snel voor op hun ontwikkeling en groeiden goed en nog steeds!. Ze aten al zelfstandig vanaf 3 weken oud. We zijn vanaf 2 weken begonnen met socialiseren en inmiddels zijn ze volledig gesocialisserd. Elke dag lopen ze vrolijk rond hier in de woonkamer en hebben kennis gemaakt met onze andere katten en met het fenomeen hond. Het zijn stuk voor stuk gezonde lieve speelse, hele tamme katjes. Met dank aan mijn zoon Yordi, die de meeste tijd aan ze heeft besteed!

Ze spelen eigenlijk allemaal met elkaar en het is voor mij niet te zeggen wie er nu het beste met wie overweg kan.

Even voorstellen:

Tony is een rood katertje ontzettend lief aanhankelijk nieuwsgierig katje. Hij kan heel goed zitten als een stokstaartje (zie foto)! Hij is genoemd naar de gitarist van Black Sabbath door een van mijn zoons omdat hij in het begin scheel keek en Tony Iommi had ook een beperking (een andere). Inmiddels kijkt hij niet meer scheel, maar heet nog steeds Tony. Een schat van een kat!

Tony

Teddy is zo genoemd, omdat hij vanaf dat hij geboren is op een teddy hamster leek. Hij is heel ontwapenend met zijn lieve koppie en slaapt heel graag tegen je aan. Hij is als eerste geboren maar is al die tijd 100 gram lichter gebleven dan de andere 4 kittens. Hij is erg schattig! Hij kan heel goed spinnen…

Ted

Raya, wat streep betekend in het Spaans, is zo genoemd, omdat ze een soort streep op haar snuitje heeft. Lekker makkelijk herkenbaar op die manier. Zij is een ondernemend dametje, heel nieuwsgierig en speelt heel graag met haar broertjes en zusjes. Ze vindt het fijn om geaaid te worden en is gek op eten!

Raya

Dan hebben we Chelona. Haar naam betekend schildpad in het grieks. Een schildpadpoesje dus. Zij is niet haantje te voorste en wat rustiger dan de anderen. Zij kijkt wat meer de kat uit de boom en bleef wat langer aan mams hangen, om zich heerlijk te laten vertroetelen en wassen. Maar ook zij vindt het heerlijk om haar pootjes te mogen strekken en lekker te spelen met de anderen . Ze houdt ervan zich te laten aaien.

Chelona

Denkt u dat u de forever gouden mand kunt geven aan 2 van de kittens of heeft u een jong katje die een maatje mist en ook heel erg graag wilt spelen en kroelen met een van hen, dan kunt u contact opnemen met Zita Leenders op telefoonnummer 0644668312 of via mail z.leenders@gmail.com