Angie en Mr. Blue

Mr. Blue en Angie

Angie

Mr. Blue

Angie en Mr. Blue

Angie en Mr. Blue zijn geboren rond 15 juli 2023.

Angie is een nieuwsgierige poes die graag op onderzoek uitgaat. Ze leert heel snel. Ze is actief en erg speels en vindt het heerlijk om geaaid te worden.
Haar broertje Mr. Blue is wat verlegener. Beetje bij beetje komt hij steeds meer uit zijn schulp. Het zijn allebei echt zo’n lieverds! Samen onderzoeken ze rollend en spelend het huis. Als het ze te druk wordt dan verstoppen ze zich graag onder de bank. Ze moeten beiden nog wel de nodige aandacht krijgen om stapjes te maken naar volledig vertrouwen. Met veel liefde geduld en aandacht krijgen ze steeds meer zelfvertrouwen! Mr. Blue vindt aaien nog wel spannend.
Ze zijn erg aan elkaar gehecht en liggen graag bij elkaar. Bezoek vinden ze nog wel erg spannend, dan zijn ze nog wel geneigd zich te verstoppen. Ze houden van een schone kattenbak. Het zijn makkelijke eters en lusten zowel natvoer als brokjes. Ook spelen ze regelmatig zelfstandig met kleine balletjes en propjes papier.
Ook vinden ze het heel fijn als er met ze gespeeld wordt. Dat is dan meestal met een hengel met een speeltje eraan of met laserlampje. Allebei zijn ze heel nieuwsgierig naar de andere katten in het gastgezin. Denkt u dat u degene bent die deze lieve katjes een gouden mandje kunt geven neem dan contact op met de stichting via de mail informatie@wijzeweeskitten-nl of met telefoonnummer 0644668312. Ze verblijven nu bij gastgezin Ruth en Snow

Gouden mandjes gezocht!

De katten in de rubriek GOUDEN MANDJES GEZOCHT  zijn op zoek naar een liefdevolle ´mand´ waar zij hun verdere leven mogen en kunnen genieten van een gelukkig en zorgeloos bestaan.

Bij iedere kat vindt u een karakterbeschrijving en eventuele voorwaarden en wensen die specifiek op de kat van toepassing zijn.

Wij proberen  de best mogelijke match te maken tussen mens en kat en daarom vragen wij  u altijd naar relevante informatie omtrent uw woonsituatie, aantal bewoners, eventuele gezinssamenstelling, leefomgeving voor de kat binnenshuis en buitenshuis, andere aanwezige huisdieren etc.

Wij bekijken bij volwassen katten altijd of hun voorkeur uitgaat naar gezelschap van soortgenootjes of (enkel) naar menselijk gezelschap.

Kittens plaatsen wij bij voorkeur met een broertje of zusje of ander opvangkitten.

Kittens worden niet als enige kat ergens geplaatst zonder reeds aanwezig jong speelkameraadje en soortgenootje.

Onze katten verblijven in zogenaamde ‘gastgezinnen’. U kunt een afspraak maken om daar de kat(ten) te ontmoeten.

De voorkeur gaat uit naar plaatsing in Gelderland, liefst in de omgeving van Nijmegen,  uitzonderingen daargelaten!

Katten die mogen vertrekken naar hun ‘gouden mand’ worden door het gastgezin zelf naar hun nieuwe thuis gebracht.

Wij geven nooit katten mee!

ELKE KAT EEN GELUKKIGE KAT!  is ons motto, daarom plaatsen wij secuur en onder contractuele voorwaarden waaraan de toekomstige eigenaar (verzorger) zich zal houden.

Wij vragen een bijdrage in de door ons gemaakte kosten voor:

  • vaccinatie
  • chippen (zelf gratis registreren bij https://www.backhomeclub.nl/)
  • algemene verzorging (ontwormen, vlooienmiddel dierenarts) en
  • castratie (sterilisatie) voor katten vanaf 6 maanden.

Wat zijn de kosten:

  • Kitten ongecastreerd , gechipt, behandeld tegen wormen en vlooien en inclusief 1 of 2 vaccinaties: bijdrage 95 euro.
  • Kat gecastreerd, gechipt behandeld tegen wormen en vlooien en gevaccineerd:  bijdrage  110 euro.

U verplicht zich om het kitten uiterlijk in de zesde levensmaand te laten castreren tenzij op medisch advies van de dierenarts anders moet worden besloten.

Bij plaatsing / adoptie hanteren wij een (variabele) proefperiode van (minimaal) 1 maand.

Heeft u interesse om één of meerdere katten te willen adopteren, stuur dan een email naar:

informatie@wijzeweeskitten.nl

of naar het emailadres vermeld bij de kat van uw keuze.