Angie en Mr. Blue

Mr. Blue en Angie

Angie

Mr. Blue

Angie en Mr. Blue

Angie en Mr. Blue zijn geboren rond 15 juli 2023.

Angie is een nieuwsgierige poes die graag op onderzoek uitgaat. Ze leert heel snel. Ze is actief en erg speels en vindt het heerlijk om geaaid te worden.
Haar broertje Mr. Blue is wat verlegener. Beetje bij beetje komt hij steeds meer uit zijn schulp. Het zijn allebei echt zo’n lieverds! Samen onderzoeken ze rollend en spelend het huis. Als het ze te druk wordt dan verstoppen ze zich graag onder de bank. Ze moeten beiden nog wel de nodige aandacht krijgen om stapjes te maken naar volledig vertrouwen. Met veel liefde geduld en aandacht krijgen ze steeds meer zelfvertrouwen! Mr. Blue vindt aaien nog wel spannend.
Ze zijn erg aan elkaar gehecht en liggen graag bij elkaar. Bezoek vinden ze nog wel erg spannend, dan zijn ze nog wel geneigd zich te verstoppen. Ze houden van een schone kattenbak. Het zijn makkelijke eters en lusten zowel natvoer als brokjes. Ook spelen ze regelmatig zelfstandig met kleine balletjes en propjes papier.
Ook vinden ze het heel fijn als er met ze gespeeld wordt. Dat is dan meestal met een hengel met een speeltje eraan of met laserlampje. Allebei zijn ze heel nieuwsgierig naar de andere katten in het gastgezin. Denkt u dat u degene bent die deze lieve katjes een gouden mandje kunt geven neem dan contact op met de stichting via de mail informatie@wijzeweeskitten-nl of met telefoonnummer 0644668312. Ze verblijven nu bij gastgezin Ruth en Snow